SM mästare inom BB i Sverige

OM MIG

vem är patrik kasra?

Om mig

Mitt namn är Patrik och jag är 38 år, jag bor i Varberg med min dotter Ebba som nu är 7 år gammal.

Jag har tidigare arbetat på en ungdomsanstalt som behandlingspedagog, där jag försökt hjälpa ungdomar ur div problematik som missbruk och kriminellt beteende.

Detta är något jag brinner för, att försöka hjälpa andra att komma på rätt väg i livet. Min filosofi tillämpad har många gånger varit att med hjälp av fysisk träning kan du stärka både kroppen men även sinnet, oavsett vad slutmålet må vara så bygger du en stark grund i dig själv att jobba vidare med.


00:07:12

Inga framgångar utan motgångar, 2018 va ett tufft år med en allvarlig nackskada. Enligt läkare så va min tid på elitnivå över och scenen va inte att tänka på, kroppsbyggning som var och är en så stor del i mitt liv skulle helt enkelt vara slut. När man befinner sig i vad man själv tycker är en avgrund så krävs det så mycket av dig själv för att lyfta dig fri från detta, ingen kan göra jobbet åt dig.
Med rätt vilja och motivation och på rätt sätt så kan man lyckas och 2019 vann jag grand slam på SM igen och fick återigen motta min vinnarpuss på scen av mitt största fan Ebba.

Nu påbörjas ett nytt kapitel, där jag vill hjälpa dig att uppnå dina mål inom det jag kan bäst! Jag erbjuder skräddarsydda kost och träningsscheman samt instruktionsvideos för övningarna på dessa scheman.

Oavsett vem du är eller vad du vill uppnå så gör vi det tillsammans.

Bilder

Video

Följ min resa på Instagram