SM mästare inom BB i Sverige

OM MIG

vem är patrik kasra?

Om mig

Mitt namn är Patrik och jag är 40 år, jag bor på Tjörn tillsammans med min sambo och med våran Ebba som är 9år gammal.

Här driver vi tillsammans Kasra Fitness och även atletvaruhuset. Vi satsar stort på personliga möten med våra klienter, men att likaväl kunna erbjuda online coachning som blir lika personlig.

 

Min filosofi har många gånger varit att med hjälp av fysisk träning kan du stärka både kroppen men även sinnet, oavsett vad slutmålet må vara så bygger du en stark grund i dig själv att jobba vidare med. Det är oftast där man behöver börja för att kunna komma fram till sitt mål!


00:07:12

Inga framgångar utan motgångar, 2018 va ett tufft år med en allvarlig nackskada. Enligt läkare så va min tid på elitnivå över och scenen va inte att tänka på, kroppsbyggning som var och är en så stor del i mitt liv skulle helt enkelt vara slut. När man befinner sig i vad man själv tycker är en avgrund så krävs det så mycket av dig själv för att lyfta dig fri från detta, ingen kan göra jobbet åt dig.
Med rätt vilja och motivation och på rätt sätt så kan man lyckas och 2019 vann jag grand slam på SM igen och fick återigen motta min vinnarpuss på scen av mitt största fan Ebba.

Nu vill jag hjälpa dig att uppnå dina mål inom det jag kan bäst!

Jag erbjuder dig skräddarsydda kost och träningsscheman, där vi uppdaterar schemat och har en bra dialog hela vägen.

Oavsett vem du är eller vad du vill uppnå så gör vi det tillsammans.

Bilder

Video

Följ min resa på Instagram